català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA TU APARTAMENTO
LLegada:
Salida:
Adultos:
Niños:
 

Alojamiento en Barcelona - Festes de Gracia 2012 - Apartamentos en Barcelona

Reserva online tu apartamento en Barcelona para el evento Festes de Gracia 2012

Festes de Gracia 2012
Festes de Gracia 2012

Desde15/08/2012 Hasta 21/08/2012
Lugar Gracia

Cada agost tenen lloc les festes de barri més populars de Barcelona, les de Gràcia, i tenen una durada de 8 dies i 8 nits.
Essent durant l’any un barri molt tranquil amb els seus carrerons peatonals i les placetes amb nens, durant una setmana d’agost es transforma: els carrers es decoren amb colors i teles, jocs, música, etc, inclús concerts gratuïts per lers places.

Hi ha una competició per a veure quin carrer és el millor decorat, i els residents del barri transformen 25 dels seus carrers en meravellosos escenaris: Alicia al país de les meravelles, pirates, star trek, Gaudí, etc, per nombrar-ne alguns.

Les festes de Gràcia s’assemblen molt a un carnaval. La festa comença amb gegants i castellers a la plaçad e la vil.la, i acaba amb u correfocs i un castell de focs. Altres activitats són els concerts, les sardanes i els castells. Durant la nit és bàsicament música, beguda i balls. Les festes de Gràcia són una festa per a tota la família, per totes les generacions.

Si us ve de gust veure la diversió en directe no dubteu a buscar-vos allotjament per l’època, veieu els nostres apartaments al carrer de Mozart.

Alojamiento para el evento Festes de Gracia 2012

Encuentre su alojamiento para el evento Festes de Gracia 2012 entre nuestra selección de apartamentos de alquiler en Barcelona, completamente equipados y amueblados y ubicados en las mejores zonas de la ciudad.

Ver nuestros apartamentos de alquiler en Barcelona