català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - La Setmana Santa - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event La Setmana Santa

La Setmana Santa
La Setmana Santa

Des de 17/04/2011 Fins 24/04/2011

La Pasqua és el moment perfecte per a desempolsar les teranyines de l'hivern i gaudir de la primavera a Barcelona. Conegut com Primavera de Barcelona, Setmana Santa relativament tranquil i no té alguns dels desfilades del Sud, però ho compensa amb el clima meravellós que és equivalent a la d'estiu en algunes parts del nord d'Europa. Les flors estan en flor, les terrasses estan obertes, la ciutat encara està verda i la platja està llest per a les visites. No es demori!

Un dels principals esdeveniments de la Setmana Santa a Barcelona és la benedicció de les palmes en diumenge de moltons (diumenge de Rams), quan les persones acudeixen a les fulles de palma catedral celebració de comprar en els llocs al voltant de la ciutat, els quals es diu que porta sort a les llars. El Divendres Sant, diverses petites processons i benediccions durà a terme davant de la catedral. Fora de Barcelona, en pobles dels voltants és tradicional per muntar una obra basada en la Passió de Crist. Un dels més coneguts té lloc en Esparraguerra i compta amb un elenc de més de 700 persones.

Una altra llarga tradició que es porta a terme el dilluns de Pasqua és el lliurament de mones per padrins als seus fillols, elaborada fet els ous de xocolata que en els últims anys han adoptat la forma de les celebritats i fins i tot estrelles del futbol popular!

Allotjament per a l’event La Setmana Santa

Trobi el seu allotjament per a l’event La Setmana Santa entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona