català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Fira de la Terra - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Fira de la Terra

Fira de la Terra
Fira de la Terra

Des de 22/04/2011 Fins 22/04/2011

La Fira de la Terra eco-festival es celebra cada any per commemorar i celebrar el Dia de la Terra (22 d'abril). En general, el festival es celebra en un dia prop de cap de setmana per al dia 22 en lloc del dia real, muntatge ja que la majoria de les activitats estan dirigides als nens. Compta amb artesanies, llocs de menjar i actuacions, així com xerrades sobre temes ambientals.
El Dia de la Terra Associació té com a objectiu mantenir l'esperit del Dia de la Terra amb vida durant tot l'any. L'article 2 dels estats seu manifest els seus objectius són l'educació, culturals i socials.

L'objectiu del Dia de la Terra mateixa és buscar una nova concepció de la Terra com la nostra llar comú i col.lectiu i la creació d'una nova mentalitat global que permet a la humanitat per actuar de manera col.lectiva i personal en resposta a les qüestions ecològiques.

El Festival tindrà lloc al Parc de la Ciutadella ia l'avinguda Lluís Companys, just a la vora del centre i el barri del Born. Si vostè visita Barcelona per al festival o està interessat a assistir-hi durant la seva estada a continuació, que li agradaria veure al nostre

Allotjament per a l’event Fira de la Terra

Trobi el seu allotjament per a l’event Fira de la Terra entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona