català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - La Merce - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event La Merce

La Merce
La Merce

Des de 21/09/2011 Fins 28/09/2011
Lloc: Tot per Barcelona
Website: http://www.bcn.cat/merce/ca/index.shtml

Aquesta setmana de cel.lebració honra a la Verge de la Misericòrdia, la patrona de Barcelona i s'obre en forma dramàtica amb els gegants, dracs i capgrossos a la Plaça Sant Jaume. Això és seguit per més de 600 esdeveniments, incloent sardanes i correfocs. Altres espectacles inclouen una impressionant mostra de focs artificials, un espectacle d’aire a primera línia de mar, concerts gratuïts i un munt d'activitats per als nens.

A causa de la seva creixent popularitat en els últims anys molts esdeveniments es van realitzar fins ara al castell de Montjuïc, encara que prop de 100.000 persones encara descendeixen al Barri Gòtic per veure la desfilada final.

La Mercè juga un paper important en la història de Barcelona, es celebra com una festa oficial a Barcelona des de 1871 quan l'Ajuntament en primer lloc va organitzar una sèrie d'activitats especials en honor de la festa catòlica de la Mare de Déu de la Mercè.

El 1902, algunes noves característiques importants es van inaugurar quan per primera vegada s’hi van incloure desfilades de paper maixé en forma de gegants coneguts i capgrossos, quan el primer concurs de Castell es va dur a terme a la ciutat, i un ball popular de l'Empordà: la sardana guanyava popularit per tota Catalunya.

Les innovacions més recents inclouen tradicions com ara la Fira del Vi, un correfoc especial - un tipus de festa al carrer amb una gran quantitat de focs artificials, una cursa de marató, i el piromusical particularment popular. Aquest últim està format pels focs artificials espectaculars sincronitzata, la font d'aigua, i la música de Montjuïc.

Tingueu en compte que encara que el dia de la festa real és oficialment el 24 de setembre, les festes comencen uns dies abans.

Allotjament per a l’event La Merce

Trobi el seu allotjament per a l’event La Merce entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona