català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Festes de Gracia - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Festes de Gracia

Festes de Gracia
Festes de Gracia

Des de 15/08/2011 Fins 21/08/2011
Lloc: Gracia

Cada mes d'agost, Gràcia té un total de 'sense tabús' festes al carrer durant 8 dies conegut com Festes de Gràcia, un dels festivals més gran i més fort a Barcelona.

El barri de Gràcia és normalment conegut pel seu ambient tranquil, però es transforma durant una setmana cada mes d'agost. Hi ha una competició per veure qiun carrer és el més ben decorat, i els residents transformen uns 25 carrers en les escenificacions fantàstiques d'Alícia i el País de les Meravelles plena de bolets gegants, escenes de pirates, o on la vivesa de la seva imaginació els porta - la sensació és molt semblant a un carnaval.

La Festa Major de Gràcia comença amb GEGANTS i Castellers a la bonica plaça Rius i Taulet (la llar de la famosa Torre del Rellotge), i assoleix la fi amb un correfoc i un castell de focs (castell de focs artificials). Enmig es troben les activitats que inclouen concerts, sardanes i castells inflables. A la nit el tema és en gran mesura la música i el ball. Les Festes són per a tota la família.

Si vostè està pensant en unir-se a la diversió d'aquest any i viure una veritable festa visita els nostres apartaments Gràcia, l'edifici d'apartaments de Mozart compta amb 6 apartaments a Gràcia.

Allotjament per a l’event Festes de Gracia

Trobi el seu allotjament per a l’event Festes de Gracia entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona