català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Festival Grec - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Festival Grec

Festival Grec
Festival Grec

Des de 25/06/2011 Fins 08/08/2011
Website: http://grec.bcn.cat

El Festival Grec pren el seu nom de la seva seu principal, on se celebren multitut d'esdeveniments: el Teatre Grec, o teatre grec, a Montjuïc. Aquest teatre a l'aire lliure va ser construït en una pedrera abandonada a Montjuïc per l'Exposició Universal de 1929. Llocs utilitzats són tots els punts de referència d'interès cultural a la ciutat, alguns exemples en els darrers anys inclouen la Biblioteca de Catalunya (amb seu a l'antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, un reconegut edifici Art Nouveau), el Museu d'Art Contemporani (Museu d' 'Art Contemporani de Barcelona, MACBA), el Museu Picasso, el Centre de Cultura Contemporània (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB), la Fundació Joan Miró i el centre d'art CaixaForum.

Alguns dels músics que han participat al Festival Grec en els darrers anys inclouen alguns dels grans com Miles Davis, Pat Metheny, Lou Reed, Manhattan Transfer, Joe Cocker, Celia Cruz, Maria Creuza, Caetano Veloso, UB40, Chuck Berry, Elvis Costello , BB King, Bob Dylan, Laurie Anderson, Santana, Youssou N'Dour, Lokua Kanza, Keith Jarrett, Concha Buika, Antony and the Johnsons i Ryuichi Sakamoto, per anomenar només alguns.

En funcionament durant tot l'estiu, el Festival Grec ofereix l'oportunitat de veure algunes actuacions destacades en alguns llocs veritablement màgics. Proveu una mica de jazz en viu als jardins del Museu Miró en una tarda d'estiu, a la part alta de Montjuïc a la recerca de la ciutat, amb la posta de sol darrere del Tibidabo, que han gaudit d'una experiència veritablement única a Barcelona lluny de la ruta turística. Si va a visitar Barcelona al juny, juliol i agost, el Festival Grec és el que no s'ha de perdre.

Allotjament per a l’event Festival Grec

Trobi el seu allotjament per a l’event Festival Grec entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona