català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Montjuic de Nit - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Montjuic de Nit

Montjuic de Nit
Montjuic de Nit

Des de 03/07/2011 Fins 03/07/2011
Lloc: Montjuic
Website: http://www.bcn.cat/cultura/montjuicnit/2010/index.htm

Igual que moltes ciutats europees, Barcelona ha creat una Nit en Blanc 'o' Nuit Blanche ': una nit de llibertat del crepuscle a l'alba d'entreteniment. Mentre que ciutats com Roma, París i Brussel.les mantenen les seves Nits Blanques a principis d'octubre, a Barcelona és el juliol per no eclipsar la festa de la Mercè, al setembre.

Montjuïc de Nit és gratuïta i se celebra anualment. Ara, un gran esdeveniment en el calendari culltural de Barcelona, ofereix una oportunitat perquè tothom pugui gaudir dels museus, teatres, parcs, jardins i instal.lacions esportives a la muntanya de Montjuïc a Barcelona.

La programació inclou concerts organitzats pels diferents festivals de Barcelona, res a la nit, visites gratis a museus, i moltes altres activitats divertides de 20.00 a 03.00. Visiteu el lloc web de Montjuïc de Nit per a més informació.

Allotjament per a l’event Montjuic de Nit

Trobi el seu allotjament per a l’event Montjuic de Nit entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona