català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - SITGES International Fantastic Film Festival of Ca - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event SITGES International Fantastic Film Festival of Ca

SITGES International Fantastic Film Festival of Ca
SITGES International Fantastic Film Festival of Ca

Des de 06/10/2011 Fins 16/10/2011
Lloc: Sitges
Website: www.cinemasitges.com

Festival de Sitges és el festival europeu líder en cinema de gore, terror, ciència ficció i fantasia. El festival té lloc a l'octubre a Sitges, un poble costaner històric a uns 35km de Barcelona, amb estrenes, conferències i presentacions de les principals pel.lícules en el món del cinema de gènere esmentat. Fundat al 1967, avui el Festival és una cita inel.ludible on els amants del cinema i el públic entra en contacte amb les noves tendències i tecnologies en el món del cinema.

El Festival de Sitges és visitat per estrelles de cinema, directors i productors. Quentin Tarantino, Sir Anthony Hopkins, Jodie Foster, Verhoeven, Paul, Ralph Fiennes, George A. Romero, Cameron Diaz, Viggo Mortensen, Terry Gilliam, Rutger Hauer, Sarah Michelle Gellar, Wim Wenders, Tony Curtis, David Cronenberg, Vanessa Redgrave, Darren Aronofsky, Peter Greenaway, Mira Sorvino, Santiago Segura, Narciso Ibáñez Serrador, Guillermo del Toro, Kim Ki Duk, Álex de la Iglesia, Aitana Sánchez Gijón han assistit en el passat, per anomenar només alguns.

Durant el festival, un especial convoi de trens a la nit torna el servei a Barcelona després de la projecció final de la nit.

Allotjament per a l’event SITGES International Fantastic Film Festival of Ca

Trobi el seu allotjament per a l’event SITGES International Fantastic Film Festival of Ca entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona