català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Fira de Santa Llúcia - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia
Fira de Santa Llúcia

Des de 29/11/2011 Fins 23/12/2011

La Fira de Santa Llúcia és una tradional fira de Nadal que data de 1786 i en els temps moderns s'ha expandit per celebrar-se a més de 300 llocs. S'ofereix una àmplia gamma de decoracions fetes a mà i els regals de Nadal, el vesc, flors de pasqua i els arbres de Nadal.

La Fira 2011 es durà a terme a l'avinguda de la Catedral, del 3 al 23 de desembre. Un nou sistema d'il.luminació s'inaugurarà amb l'objectiu de crear un especial ambient nadalenc.

Potser el tema més popular a la venda és la curiosa figura del caganer català, una petita figura amagada amb els pantalons pels turmells, que apareix en les tradicionals escenes nadalenques. L'orígen és desconegut però es creu que tenia a veure amb la fertilitat. Els nens gaudeixen d'una tradició popular rel.lacionada, el caga-tió, que és un tronc de fusta amb una cara somrient que presenta regals quan el colpegen amb un pal mullat, tot entonant una cançó tradicional del caga-tió. Altres esdeveniments de Santa Llúcia inclouen un concurs de pessebre, desfilades i exposicions, i una popular representació de la nativitat a la plaça Sant Jaume.

Barcelona és meravellosament atmosfèrica per Nadal, especialment al Barri Gòtic. Si vostè és a Barcelona tindrà l’oportunitat de fer les seves compres de nadal en l'entorn històric del Barri Gòtic.

Allotjament per a l’event Fira de Santa Llúcia

Trobi el seu allotjament per a l’event Fira de Santa Llúcia entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona