català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - El Clasico - Barcelona - Madrid - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event El Clasico - Barcelona - Madrid

El Clasico - Barcelona - Madrid
El Clasico - Barcelona - Madrid

Des de 03/05/2011 Fins 03/05/2011
Lloc: Camp Nou
Website: http://www.fcbarcelona.cat

La segona etapa del clàssic ve al Camp Nou de Barcelona el dimarts dia 3 de maig a les Corts després d'una derrota molt interessant del Madrid en el seu propi estadi, l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid.

La controvèrsia que envolta el partit d'anada ha seguit ressonant en els titulars durant una llarga temporada. Del Madrid, José Mourinho, s'enfronta a una prohibició igual que Pepe i Sergio Ramos, tots els quals estaran absents de la pista.

Mourihno va admetre a la roda de premsa posterior al partit que el Madrid havia perdut, potser mostrant una certa manca de fe en el seu equip de costoses estrelles internacionals i la manca de determinació a guanyar, però el joc hauria de ser emocionant i queda per veure si el Madrid pot arribar a una resposta a les fluïdes i boniques jugades tiki-taka del FC Barcelona, o les devastadores habilitats de l’Argentí davanter Lionel Messi, després d'haver intentat fins ara contenir al Barcelona amb una estratègia de mig camp defensiu.

Els guanyadors probablament jugaran contra el club britànic Manchester United a la final. El Barcelona segueix estant vuit punts per davant del rival a la Lliga espanyola, i el Madrid ja ha guanyat la Copa del Rei espanyola.

Allotjament per a l’event El Clasico - Barcelona - Madrid

Trobi el seu allotjament per a l’event El Clasico - Barcelona - Madrid entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona