català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Moby Concert - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Moby Concert

Moby Concert
Moby Concert

Des de 19/07/2011 Fins 19/07/2011
Lloc: Poble Espanyol
Website: http://www.moby.com

Moby arriba a Barcelona el 19 de juliol, aprofitant que ha tret el seu nou disc ‘Destroyed’, posat a la venda el 16 de maig, i tocarà al sempre surreal Poble Espanyol – un museu a l’aire lliure que recrea una bona quantitat d’edificis tradicionals i famosos de per tota Espanya, situat al començament de Montjuïch.

‘Destroyed’ és el 9è àlbum de Moby i continua en el seu familiar gènere d’electrònica que el va dur a la fama com a DJ a la ‘rave’ M25 Orbital d’Anglaterra a començaments dels 90. Chart hit Go li va donar a Moby molta fama i reconeixement, utilitzant una cançó de Laura Palmers tret del Twin Peaks de David Lynch. Des d’aleshores Moby ha col.laborat amb el que li agradava de David Bowie, Public Enemy i New Order, i ha fet numoeroses versions.

Moby descriu el seu nou disc com 'molt melòdica i atmosfèrica electrònica, i si hagués de resumir el descriuria com: desglòs melòdic de música electrònica per a les ciutats buides a les 2 de la matinada’.

Allotjament per a l’event Moby Concert

Trobi el seu allotjament per a l’event Moby Concert entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona