català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Festival Grec 2012 - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Festival Grec 2012

Festival Grec 2012
Festival Grec 2012

Des de 30/06/2012 Fins 31/07/2012
Lloc: Barcelona
Website: http://grec.bcn.cat

El Festival Grec rep el nom pel lloc on uns quants events tindran lloc: el Teatre Grec, a Montjuïch. Aquest teatre a l’aire lliure fóra construït a una zona en desús de Montjuïch per l’Exhibició Universal de 1.929. Les localitzacions pels concerts del Grec són oferts a llocs de gran interés cultural.

Aquest any el program per al Festival Grec inclou Música, ball, teatre i circ.

Essent durant tot l’estiu, el festival dón l’oprtunitat de veure bons espectacles a llocs increïbles. Aquest any els organitzadors donaran oportunitat a performers catalans més joves i menys conneguts de fer-se conèixer.

Alguns dels músics que al llarg del temps han anat passant pel Grec són: Miles Davis, Pat Metheny, Lou Reed, Manhattan Transfer, Joe Cocker, Celia Cruz, Maria Creuza, Caetano Veloso, UB40, Chuck Berry, Elvis Costelló, B.B. King, Bob Dylan, Laurie Anderson, Santana, Youssou N’Dour, Lokua Kanza, Keith Jarrett, Concha Buika, Antony and the Johnsons y Ryuichi Sakamoto, per nombrar-ne només uns quants.

Si estàs visitant Barcelona durant el juny, juliol i/o agost, el festival grec hauria de ser un esdeveniment a tindre en commpte.


Allotjament per a l’event Festival Grec 2012

Trobi el seu allotjament per a l’event Festival Grec 2012 entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona