català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Fira de Santa Llúcia 2012 - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Fira de Santa Llúcia 2012

Fira de Santa Llúcia 2012
Fira de Santa Llúcia 2012

Des de 15/11/2012 Fins 28/12/2012
Lloc: Barcelona
Website: http://en.firadesantallucia.cat/activitats.php

La Fira de Santa Llúcia és una celebració molt tradicional catalana. Els seus orígens es remunten a 1786. En essència, una tradicional fira de Nadal, la Fira de Santa Llúcia ha crescut any rere any, potser gràcies a la seva popularitat tant entre els turistes com com entre els vilatans, i ara s'ha expandit a més de 300 parades, on vénen una varietat d'ornaments artesanals de Nadal i regals , el vesc, flors de pasqua i els arbres de Nadal.

Vostè pot estar sorprès de veure la curiosa figura catalana del caganer (crapper) a la venda, característica de la decoració de Nadal a Catalunya. Aquesta és la figura més popular per als pessebres de Catalunya, que es compon d'una petita figura amagada en un turd vapor amb els pantalons als turmells.

El tema continua en la disfressa del Cagatió, una cara somrient que dona els regals després de ser colpejat brutalment amb un pal pels nens petits. Cagatió és també una cançó d'acompanyament que es canta, mentre que el registre es va colpejant amb un pal mullat.

Altres atraccions inclouen un concurs per a la millor escena de la Nativitat, algunes desfilades musicals i exposicions, incloent l'escena de la Nativitat molt popular a la plaça Sant Jaume.

Allotjament per a l’event Fira de Santa Llúcia 2012

Trobi el seu allotjament per a l’event Fira de Santa Llúcia 2012 entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona