català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Christmas Shopping Barcelona 2012 - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Christmas Shopping Barcelona 2012

Christmas Shopping Barcelona 2012
Christmas Shopping Barcelona 2012

Des de 01/12/2012 Fins 06/01/2013
Lloc: Barcelona

Unes vacancetes d'hivern a Barcelona és una excel • lent oportunitat per fer algunes compres de Nadal, així com l'oportunitat de gaudir de l’agraït sol d'hivern. Barcelona compta amb una excel • lent selecció de botigues, i al desembre també es trobarà amb els mercats tradicionals de Nadal com el de Santa Llúcia i el de Sant Eloi al casc antic, on es trobaràs idees úniques per fer regals.

Les principals zones comercials estan situades per Passeig de Gràcia i El Portal de l'Àngel, on es poden trobar totes les principals marques espanyoles i internacionals, fins i tot algunes marques de gamma molt alta. Entre aquests dos carrers està la Plaça de Catalunya i El Corte Inglès, el centre comercial més gran d'Espanya, on es poden trobar des de joies a roba i a electrònica de consum habitual.

També hi ha dos bons centres comercials a l’interior de la ciutat - Les Arenes de la Plaça Espanya i a l’Illa Diagonal de Diagonal, tots dos força luxosos, amb algunes de les millors cadenes de botigues també.

A més dels centres comercials, grans magatzems i marques de disseny, Barcelona té un munt de punts de venda únics on es poden comprar coses elaborades que no es troben enlloc més, sovint de roba, sabates, bosses i joies, que mostren per què Barcelona és coneguda com un centre per a la creativitat.

Finalment, el menjar és sempre un gran regal, així que no deixis de visitar un dels mercats d'aliments espectaculars de Barcelona, com la Boqueria a les Rambles, i prova un bon pernil o formatge de la zona (us el poden empaquetar al buit), el vi o els torrons de Nadal.

Allotjament per a l’event Christmas Shopping Barcelona 2012

Trobi el seu allotjament per a l’event Christmas Shopping Barcelona 2012 entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona