català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Festa Major de la Barceloneta - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Festa Major de la Barceloneta

Festa Major de la Barceloneta
Festa Major de la Barceloneta

Des de 26/09/2012 Fins 07/10/2012
Lloc: Barceloneta

La Barceloneta és un barri de Barcelona, situat entre el Port Vell i la platja, el lloc de la comunitat de ex-pescadors. Les festes són a finals de setembre i principis d'octubre, ja que la calor de l'estiu comença a desaparèixer i la comunitat de la Barceloneta es llança en una festa local de carrer, gairebé una celebració de fi d'estiu, amb gust increïble.

Les festivitats comencen amb una exhibició de focs artificials a la platja per obrir la Festa, així com la celebració d'un torneig de futbol les 24 hores. La diversió continua amb els falcons (els grups acrobàtics), balls de sardanes i una degustació gratuïta del tradicional pa de coca cruixent regat amb moscatell, i acaba deu dies més tard. Durant el dia es poden gaudir desfilades, música, dracs de foc, cinema a la fresca i castells inflables, un esdeveniment inclòs amb alguna cosa per a totes les edats.

No t'oblidis de mirar cap a fora per al Bum Bum, un personatge tradicional que desfila amb un canó de fusta que dispara contra la multitud dolços per als nens.

Allotjament per a l’event Festa Major de la Barceloneta

Trobi el seu allotjament per a l’event Festa Major de la Barceloneta entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona