català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Pasqua 2013 (Setmana Santa) a Barcelona - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Pasqua 2013 (Setmana Santa) a Barcelona

Pasqua 2013 (Setmana Santa) a Barcelona
Pasqua 2013 (Setmana Santa) a Barcelona

Des de 29/03/2013 Fins 31/03/2013
Lloc: Barcelona

La primavera a Barcelona arriba molt abans que a la majoria dels països al nord d'Europa. Així que, deixant de banda la celebració de Pasqua, aquest és un gran moment de l'any per visitar Barcelona des de Gran Bretanya, Irlanda, Escandinàvia, o altres parts del nord d'Europa, i acabar d’espolsar-se la tristesa de l'hivern i veure una mica de sol al Mediterrani, arbres i flors obrint-se, terrasses plenes, i la platja llesta per anar-hi a estirar i fins i tot fer una capbussada.

Barcelona té les seves pròpies tradicions de Setmana Santa. Diumenge de Rams té lloc el dia 31 de març de 2013. La gent acudeix a la Catedral, situada al casc antic (la Seu) tot i fent picar les palmes i els palmons a terra per que aquests duguin la bona sort a casa.

El Divendres Sant (29 de març del 2013), una sèrie de petites processons i benediccions es duen a terme davant de la Catedral i en petits pobles del voltant tot i escenificant la passió de crist. Si vostè està viatjant a través de Catalunya tracti de veure una d'aquestes meravelloses recreacions. Una de les processors més famoses es fa a Esparraguerra, on s’hi apleguen fins a 700 persones!

El Dilluns de Pasqua (l'1 d'abril del 2013) els padrins regalen talls de xocolata als seus fillols, coneguts com mones. Tradicionalment eren en forma d'ous de xocolata, l'ou és un símbol religiós de l'eternitat. En els últims anys s'ha tornat més comercial i s’hi poden trobar figures de xocolata en forma de Harry Potter, de Leo Messi o de Justin Bieber fins i tot.

Entre tot el que succeeix aquí per Pasqua i el bon temps primaveral arribant, no pots deixar de gaudir de Barcelona en aquesta època!

Allotjament per a l’event Pasqua 2013 (Setmana Santa) a Barcelona

Trobi el seu allotjament per a l’event Pasqua 2013 (Setmana Santa) a Barcelona entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona