català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - BCN Guitar Festival 24 - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event BCN Guitar Festival 24

BCN Guitar Festival 24
BCN Guitar Festival 24

Des de 20/02/2013 Fins 16/06/2013
Lloc: Barcelona
Website: http://www.theproject.es/festivales_detalle.php?idfestival=61

El Festival de Guitarra de Barcelona celebra la seva 24 ª edició l'any 2013 amb un canvi de nom i adreça. Conegut fins ara com el Festival de Guitarra l'edició d'enguany promet ser el més innovador, jove i alternatiu des dels seus inicis.

Durant el Festival de la Guitarra de Barcelona 24 concerts quaranta es durà a terme en diferents llocs en tota la ciutat durant els mesos de febrer, març, abril, maig i juny de 2013.

Aquests concerts ofereixen l'oportunitat de veure als dos músics internacionals establerts alternatives com The Eels o Ron Sexsmith i emblemàtiques bandes locals com Antònia Font, Standstill i Delafé i las Flores Azules. Noms famosos del circuit de música alternativa guitarra estarà jugant en els millors llocs de Barcelona. Aquesta vegada, l'alineació és també notable per la seva inclusió de les dones, incloent EUA superestrella nivell Lucinda Williams i grans dames de la cançó Marisa Monte i Madeleine Peyroux.

Allotjament per a l’event BCN Guitar Festival 24

Trobi el seu allotjament per a l’event BCN Guitar Festival 24 entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona