català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - El diada de Catalunya - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event El diada de Catalunya

El diada de Catalunya
El diada de Catalunya

Des de 11/09/2013 Fins 11/09/2013
Lloc: Catalunya

El Diada de Catalunya o català Dia Nacional commemora la pèrdua de la independència de Catalunya a mans de l'exèrcit borbònic espanyol durant la Guerra de Successió Espanyola 1714. Aquesta derrota va portar a la final de Catalunya com a nació i que es converteixi en una part d'Espanya. Catalunya busca recuperar la seva independència des de llavors, i actualment està buscant un referèndum sobre la qüestió de wehter a romandre a Espanya o seguir el seu propi camí.

La Diada de Catalunya és un dia d'afirmació de la identitat català quan la bandera català pot veure volant per tota la ciutat, adornant els autobusos, els balcons i els bancs del parc. Marxes lloc a través de la ciutat, a partir d'una estàtua de Rafael Casanova (el líder de la força de defensa de Barcelona en 1714) a la Ronda Sant Pere. Die-sentit patriotes fer un pelegrinatge al monestir de Montserrat, la muntanya, el lloc és un símbol important del passat de Catalunya i la seva identitat.

Allotjament per a l’event El diada de Catalunya

Trobi el seu allotjament per a l’event El diada de Catalunya entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona