català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Festes de Gracia 2013 - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Festes de Gracia 2013

Festes de Gracia 2013
Festes de Gracia 2013

Des de 15/08/2013 Fins 21/08/2013
Lloc: Gràcia, Barcelona
Website: http://www.festamajordegracia.cat/carrers

El barri de Gràcia és generalment tranquil • la i residencial, és a dir, fins que es celebra una festa de vuit dies de durada llarg carrer coneguda com Festes de Gràcia cada agost. Potser seus residents volen compensar per ser tan tranquil i silenciós que la resta de l'any, quan normalment Gràcia és un poble tranquil dins de la ciutat, amb carrers de vianants i places.

A l'agost, durant una setmana de l'any, el barri (barri) es transforma en una explosió de color i soroll. Els carrers estan decorades amb disfresses i concerts gratuïts a l'aire lliure celebrada estan. Hi ha una competència per la millor carrer decorada. Els residents de Barri transformar els seus carrers amb escenes divertides temes fantàstics, com FB Barcelona, Bruges, Alicia i les meravelles, Pirates, Star Trek o Gaudí, per anomenar només alguns.

La Festa Major (Festa Major) comença amb Geants (maniquís gegants amb una persona a l'interior) i castellers (torres humanes) a la bonica plaça Rius i Taulet, i arriba al seu punt culminant amb un correfoc (pantalla de focs artificials carrer) i un castell de focs (castell de focs artificials).

Altres activitats incloses són sardanes (ball tradicional català) i castells inflables. I en caure la nit, en el fons el tema és la música, la beguda i el ball. Però el Festes de Gràcia són per a tota la família i molts nens petits quedar fins tard gaudint amb les seves famílies.

Allotjament per a l’event Festes de Gracia 2013

Trobi el seu allotjament per a l’event Festes de Gracia 2013 entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona