català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Festival Internacional de Jazz de Barcelona - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Festival Internacional de Jazz de Barcelona
Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Des de 19/10/2013 Fins 01/12/2013
Lloc: Various
Website: http://www.barcelonajazzfestival.com/

Aquest any el Festival Internacional de Jazz de Barcelona celebrarà la seva 45 edició entre els dies 19 d’Octubre i 1 de Desembre.

Aquest festival es un dels festivals més importants d’Europa, i inclou tots els estils propis del gènere ; des del bebop fins al gospel. En els darrers anys molts dels músics més reconeguts al món d’aquest gènere han participat en el festival : Chick Corea, Bebo Valdés, Al Green, Herbie Hancock, Caetano Veloso i Katie Melua, per nombrar-ne uns quants.

El retorn a Barcelona de Chucho Valdes i els Afro-Cuban Messengers el dia 30 d’Octubre serà un dels moments àlgids del festival. Altres moments especials seran les actuacions de Jack DeJohnette amb el saxofonista i clarinetista Don Byron com a convidad especial (15 de novembre), o la del baixista israelita Avishai Cohen.

Barcelona té alguns llocs magnífics per al Jazz en directe com el Palau de la Música, la sala Luz de Gas, el Razzmatazz i l’Auditori.

Allotjament per a l’event Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Trobi el seu allotjament per a l’event Festival Internacional de Jazz de Barcelona entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona