català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Sitges Film Festival 2013 - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Sitges Film Festival 2013

Sitges Film Festival 2013
Sitges Film Festival 2013

Des de 11/10/2013 Fins 20/10/2013
Lloc: Sitges
Website: http://sitgesfilmfestival.com

El Festival Internacional de Cinema de Sitges és el principal festival de cinema fantàstic en els gèneres d'horror, ciència ficció, sang vessada i la fantasia. La programació inclou projeccions (incloent algunes estrenes), conferències i presentacions de les principals figures d'horror i cinema de gènere de decisions.

Algunes de les estrelles de cinema, directors i productors que han visitat en els últims anys són: com Quentin Tarantino, Anthony Hopkins, Jodie Foster, Paul Verhoeven, Ralph Fiennes, George A. Cameron Diaz, Viggo Mortensen, Terry Gilliam, Rutger Hauer, Wim Wenders , David Cronenberg, Vanessa Redgrave, Darren Aronofsky, John Woo, així com molts més.

Sitges és una ciutat històrica situada a només 30 minuts de Barcelona amb tren. Durant el festival un servei de tren especial torna a Barcelona després de la projecció final del dia.

Allotjament per a l’event Sitges Film Festival 2013

Trobi el seu allotjament per a l’event Sitges Film Festival 2013 entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona