català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Allotjament a Barcelona - Christmas Shopping Barcelona 2013 - Apartaments Barcelona

Reserva online el teu apartament a Barcelona per l’event Christmas Shopping Barcelona 2013

Christmas Shopping Barcelona 2013
Christmas Shopping Barcelona 2013

Des de 15/11/2013 Fins 06/01/2014
Lloc: Barcelona

Què podria ser millor en el període previ al Nadal que unes vacances d'hivern per combinar una mica de sol en ple hivern, amb algunes compres de temporada?

En comparació amb altres ciutats del nord d'Europa les botigues no estan tant masificades a l’hora de comprar els regals de Nadal. Per això fer les compres aquí és un assumpte menys estressant. Els bars de tapes i restaurants catalans també ofereixen un refrigeri de benvinguda.

No és sorprenent que Barcelona tingui excel•lents botigues. Les dues àrees principals en què aquests es congreguen són Passeig de Gràcia i El Portal de l'Àngel. Entre aquests dos carrers està Plaça Catalunya i El Corte Inglés (la botiga més gran d'Espanya) on es pot trobar qualsevol cosa, des de joies fins a roba, mobles per a la llar, electrònica, etc..
Barcelona també compta amb dos excel•lents centres comercials coberts - Les Arenes a Plaça Espanya i L'Illa de Diagonal. Tots dos són bastant luxosos.

Durant el desembre també trobareu diversos mercats tradicionals del Nadal a Barcelona. Al casc antic, Santa Llúcia i Sant Eloi son dos mercats de Nadal on es poden trobar algunes idees originals i úniques per a fer regals.

Per més idees de regals, Barcelona té moltes petites botigues on es poden comprar productes locals propis com ara roba, sabates, bosses i joies. Barcelona és coneguda per la seva creativitat per una bona raó.

Finalment, però no menys important, el menjar espanyol pot ser un gran regal de temporada. Vostè pot visitar un dels mercats d'aliments més espectaculars de Barcelona, com la Boqueria a la Rambla per recollir algunes delícies espanyoles a preus de ganga: provar alguna cosa agradable com el pernil o el formatge (es poden envasar al buit), el vi o el torró de Nadal típic d’Espanya.

Allotjament per a l’event Christmas Shopping Barcelona 2013

Trobi el seu allotjament per a l’event Christmas Shopping Barcelona 2013 entre la nostra selecció d’apartaments de lloguer a Barcelona, tots ells equipats i amoblats i ubicats a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona