català español english français
nous contacter | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RÉSERVEZ VOTRE APPARTEMENT
Arrivée:
Départ:
Adultes:
Enfants:
 

Festa Major de la Barceloneta logement - appartements à Barcelona

Louer un appartement location à Barcelone pour Festa Major de la Barceloneta

Festa Major de la Barceloneta
Festa Major de la Barceloneta

Du 26/09/2012 au 07/10/2012
Lieu: Barceloneta

La Barceloneta és un molt unida Barcelona barri, situat entre el port vell i la platja, el lloc de la comunitat de pescadors ex. Vine a finals de setembre i principis d'octubre ja que la calor de l'estiu comença a desaparèixer, la comunitat de la Barceloneta es llança en un partit local del carrer, gairebé una celebració de fi d'estiu, amb gust increïble.

Les festivitats comencen amb una exhibició de focs artificials a la platja per obrir la Festa. Així com un esgotament d'un torneig de futbol les 24 hores, la diversió continua amb els falcons (els grups acrobàtics), balls de sardanes i una degustació gratuïta del tradicional pa de coca cruixent regat amb moscatell, i acaba amb diversos d'aquests deu dies més tard. En el entre mig dia es pot esperar desfilades, música, dracs de foc, cinema a la fresca i de castells inflables, un esdeveniment inclòs amb alguna cosa per a totes les generacions.

No t'oblidis de mirar cap a fora per a general Bum Bum, un personatge tradicional que desfila amb un canó de fusta que es dispara contra la multitud dels dolços dels nens furgant.

Logement pour Festa Major de la Barceloneta

Nous sommes heureux de vous proposer une large sélection d'appartements pour Festa Major de la Barceloneta. Nos appartements à Barcelone sont totalement équipés et situés dans d'excellents quartiers de la ville

Cherchez un location appartement à Barcelone