català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Snackex - lloguer d'apartaments a Barcelona

Snackex allotjament - apartaments, pisos i estudis a Barcelona

Snackex
Snackex

Des de 13/06/2011 Fins 14/06/2011
Lloc: Fira de Barcelona - Gran Via
Website: http://www.snackex.com/

SNACKEX és l’esdeveniment més prestigios d’snacks d’Europa. Organitzat per l'ESA (European Snacks Association), SNACKEX serveix com a punt de trobada clau per a la indústria del berenar, que ofereix una ocasió única per comprar, vendre i fer contactes amb professionals de la indústria d'aperitius i fruits secs, amb els que prenen les decisions i mouen els fils.

Els assistents a SNACKEX 2011 se’ls hi presentarà l'oportunitat d'establir contactes amb professionals de la indústria i en les funcions socials que inclouen una recepció de benvinguda, dinars i coffee breaks - menys entrepans.
Les empreses expositores a SNACKEX es centren en la producció i comercialització d'aperitius salats, patates fregides, xips de blat de moro, patates fregides, cacauets, anous, altres aperitius com ametlles, festucs, truites, galetes salades, crispetes de blat de moro, d'arròs, galetes, tombarelles, galetes salades, breadchips, entrepans de carn, productes fornejats amb formatge o salats, snacks extruïts o granulats.

Totes i tots els productes imaginables per “picar” tindran representació a SNACKEX i els assistents majoritàriament seran els compradors de totes les àrees del comerç d'aperitius, inclosos els fabricants d'aperitius, importadors, exportadors, proveïdors, comerciants de fruits secs, distribuïdors i agents de la rosca.

Trobi el seu apartament a Barcelona per a Snackex

Li oferim una selecció d’apartaments de lloguer per a l’event Snackex. Tots els nostres apartaments a Barcelona estan completament equipats i amoblats i es troben a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona