català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Barcelona Harley Days - lloguer d'apartaments a Barcelona

Barcelona Harley Days allotjament - apartaments, pisos i estudis a Barcelona

Barcelona Harley Days
Barcelona Harley Days

Des de 08/07/2011 Fins 10/07/2011
Lloc: Fira de Barcelona - Montjuic
Website: http://www.barcelonaharleydays.com/en/bcn-harley-days/expo-classic/

El festival urbà més gran de Harley Davidson torna a Barcelona aquest 2011 i és d’entrada lliure per a tothom.

La majoria d'esdeveniments tindran lloc ae la Fira de Montjuïc. També una desfilada es durà a terme mitjançant el qual milers de motocicletes Harley-Davidson faran un recorregut per la ciutat, junts i fent soroll. Unes 10.000 motos es reuniran al centre de la ciutat i creueran els principals carrers de la ciutat. Això també està obert a altres tipus de moto.

De tornada a la Fira, visita el poble de Harley, on pots gaudir de molts tipus diferents de motos Harley incloent tots els últims models i nombrosos tipus d'accessoris. També a la Vila de Harley es troba l'estand clàssic, mostrant les bicicletes d'interès històric.

Els visitants que no són amos de la seva pròpia Harley tindran l'oportunitat de descobrir el que és viatjar en una d’aquestes motos. Durant la durada de l'esdeveniment algunes espectaculars Harley es posaran a disposició del públic i podran ser muntades a Montjuïc.

Trobi el seu apartament a Barcelona per a Barcelona Harley Days

Li oferim una selecció d’apartaments de lloguer per a l’event Barcelona Harley Days. Tots els nostres apartaments a Barcelona estan completament equipats i amoblats i es troben a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona