català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

SEVC - lloguer d'apartaments a Barcelona

SEVC allotjament - apartaments, pisos i estudis a Barcelona

SEVC
SEVC

Des de 29/09/2011 Fins 02/10/2011
Lloc: Fira de Barcelona - Montjuic
Website: http://www.sevc.info

El SEVC, o la Conferència Europea de Veterinaris del Sud, ha estat funcionant des de 2007. El seu programa ofereix educació contínua per veterinaris de tot el món. El 2011 SEVC ofereix més de 200 conferències a més de 100 experts de tot el món. Àmbits coberts inclouen temes tan diversos com el diagnòstic i la teràpia, els anestèsics, el comportament, odontologia, dermatologia, la gestió de la pràctica, l'atenció d'emergència, neurologia, ortopèdia i maneig del dolor.

La missió principal de la SEVC és presentar els avenços en la cura dels animals a la comunitat veterinària a tot el món en un ambient divertit. Encara que els principals idiomes SEVC són Espanyol i Anglès, traducció simultània serà sempre entre aquestes llengües en totes les conferències. A més, francès, alemany i polonès estarà disponible en algunes però no totes les conferències.

Així com les conferències que organitza SEVC sobre els programes d'educació, incloent-hi tallers i sessions interactives per a petits grups, i els llocs en la pantalla els últims productes, serveis i equips en la major exposició comercial de veterinària a Europa.

Trobi el seu apartament a Barcelona per a SEVC

Li oferim una selecció d’apartaments de lloguer per a l’event SEVC. Tots els nostres apartaments a Barcelona estan completament equipats i amoblats i es troben a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona