català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Barcelona Meeting Point - lloguer d'apartaments a Barcelona

Barcelona Meeting Point allotjament - apartaments, pisos i estudis a Barcelona

Barcelona Meeting Point
Barcelona Meeting Point

Des de 19/10/2011 Fins 23/10/2011
Lloc: Fira de Barcelona - Gran Via
Website: http://www.bmpsa.com

Barcelona Meeting Point (BMP) és l'esdeveniment immobiliari més important d'Espanya. Funcionant durant 5 dies a la tardor, Barcelona Meeting Point ofereix l'oportunitat als professionals que treballen en el sector immobiliari online, descobrir noves oportunitats d'inversió, trobar inversors i aprendre sobre les noves tendències de la indústria.
BMP es compon de tres parts diferents - el Saló Professional, el Saló Gran Públic i el Simposi Internacional.

El Saló Professional ofereix als assistents l'oportunitat d'aprendre sobre els projectes i serveis oferts per empreses que treballen en àmbits rel.lacionats amb el món immobiliari, incloent: el desenvolupament d’immobiliàries i empreses del sector, institucions públiques, empreses de gestió de projectes, els intermediaris i representants del sector, arquitectes i enginyers.

L'Exhibició General d'Assistència és per a membres del públic, aquí es pot trobar informació sobre productes i serveis immobiliaris per a ús personal o per a la inversió.

El Simposi Internacional és on més de 130 oradors de renom nacional i internacional analitzaran i debatran les tendències actuals i els temes candents en el món immobiliari.


Trobi el seu apartament a Barcelona per a Barcelona Meeting Point

Li oferim una selecció d’apartaments de lloguer per a l’event Barcelona Meeting Point. Tots els nostres apartaments a Barcelona estan completament equipats i amoblats i es troben a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona