català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Wineries for Climate Protection 2011 - lloguer d'apartaments a Barcelona

Wineries for Climate Protection 2011 allotjament - apartaments, pisos i estudis a Barcelona

Wineries for Climate Protection 2011
Wineries for Climate Protection 2011

Des de 10/06/2011 Fins 10/06/2011
Lloc: Fira de Barcelona - Montjuic
Website: http://www.wineriesforclimateprotection.com/

Cellers per a la protecció del clima es fa la pregunta 'què pot fer per a cellers contrarestar l'escalfament global'?

L'escalfament global és una de les amenaces i desafiaments greater que enfronta el planeta en aquest segle, i si l'augment de la temperatura continuarà el medi ambient i els seus diversos ecosistemes molts seran destruïts o afectats negativament.

Per tal d'invertir la tendència i introduir una nova cultura de baixes emissions de carboni requereix una resposta a nivell local, així com una resposta general.

El sector de l'elaboració del vi és extremadament vulnerable als efectes de l'escalfament global, depenent enterament del clima i la sutainability dels ecosistemes. Les vinyes són molt sensibles a les fluctuacions de la temperatura i l'escalfament global podria afectar dràsticament la qualitat dels vins, especialment a Espanya, on el control dels nivells de sucre en el raïm causada per la calor extrem és ja un problema.

Cellers d'Espanya està tractant de resoldre aquests problemes i per comprendre el que poden fer per a exercir el seu paper en la reducció de les emissions de gasos d'efecte hivernacle. Per tant, cellers per a la Protecció del Clima ha sorgit com una forma de crear consciència i proporcionar eines i idees per ajudar als cellers resistir la marxa de l'escalfament global i el dany que causa.

Aquest esdeveniment de Barcelona reuneix a les empreses vitivinícoles d'arreu del món per intercanviar idees i les millors pràctiques en els cellers per reduir les seves emissions de CO2 i la petjada de carboni. Els assistents han d'incloure Vinyes Fetzer i Mondavi de Califòrnia, Concha i Toro de Xile, Moët Chandon de França, i Codorniu, Freixenet, Vega Sicília, Chivite i Miguel Torres d'Espanya.

Trobi el seu apartament a Barcelona per a Wineries for Climate Protection 2011

Li oferim una selecció d’apartaments de lloguer per a l’event Wineries for Climate Protection 2011. Tots els nostres apartaments a Barcelona estan completament equipats i amoblats i es troben a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona