català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

International Pet Week (SIMA) - lloguer d'apartaments a Barcelona

International Pet Week (SIMA) allotjament - apartaments, pisos i estudis a Barcelona

International Pet Week (SIMA)
International Pet Week (SIMA)

Des de 01/10/2011 Fins 02/10/2011
Lloc: Fira de Barcelona - Gran Via
Website: http://www.salonmascota.com

Setmana Internacional de mascotes (SIMA) - el festival que ofereix diversió per a la seva família i mascotes. Vostè trobarà totes les últimes novetats en alimentació, moda i accessoris per a la seva mascota que s'ofereixen, així com exposicions espectaculars i un munt d'altres activitats per un dia veritablement gran a terme.

Obert a professionals i públic en general, els assistents estan convidats a portar les seves mascotes al llarg, les mascotes han de tenir un xip d'identitat i una targeta de salut al dia.

Destaquen el Saló Mascota per a mascotes, organitzat per la Fira de Barcelona, que compta amb un Campionat de Bellesa Canina i Felina i entrenament del gos i l'exposició l'obediència, la tarifa IBERZOO comerç (organitzat per l'Associació Espanyola de Distribuïdors de Productes per a mascotes (AEDPAC) i el Congrés de AVEPA Veterinària - Southern European Veterinary Conferència (SEVC), organitzat per l'Associació Veterinària d'Animals Petits espanyol.

Setmana Internacional de mascotes es porta a terme des del 29 de setembre al 2 d'octubre de 2011 al recinte firal de Montjuïc - Hall 1.

Trobi el seu apartament a Barcelona per a International Pet Week (SIMA)

Li oferim una selecció d’apartaments de lloguer per a l’event International Pet Week (SIMA). Tots els nostres apartaments a Barcelona estan completament equipats i amoblats i es troben a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona