català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Maquitec - lloguer d'apartaments a Barcelona

Maquitec allotjament - apartaments, pisos i estudis a Barcelona

Maquitec
Maquitec

Des de 18/10/2011 Fins 22/10/2011
Lloc: Pavilion 4. Gran Via Exhibition Centre
Website: http://www.maquitec.com

Maquitec és una fira per empreses del sector de la metal.lúrgia que cerquen sol.lucions que els ajudin a donar més vida als seus negocis i a ésser més competitius. Del 18 al 22 d’octubre, Maquitec exhibirà l’últim en metal.lúrgia, idees i oportunitats en el sector.

Les exhibicions inclouran maquinària, serveis productes i fins i tot nous processos industrials. Maquitec és interessant particularment pels professionals dels següents sectors: la metal.lúrgia, l’electrònica, l’automotriu i les energies renovables.

El nucli de tot girarà al voltant de les empreses involucrades en maquinària per a treballar i/o tallar el metall i tots els estris que s’hi utilitzin. També hi haurà varietat d’empreses especialitzades en soldar, automatismes, equips de mesura i control, hidràulics i pneumàtics, aparells de tall, tractaments termals i de superfície, a més d’estris i accessoris.

Ara en el seu 9è any, Maquitec tindrà lloc del 18 al 22 d’octubre al Pavelló 4 del centre d’exhibicions de Gran Via.

Trobi el seu apartament a Barcelona per a Maquitec

Li oferim una selecció d’apartaments de lloguer per a l’event Maquitec. Tots els nostres apartaments a Barcelona estan completament equipats i amoblats i es troben a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona