català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Nivalia & Outdoor Sports - lloguer d'apartaments a Barcelona

Nivalia & Outdoor Sports allotjament - apartaments, pisos i estudis a Barcelona

Nivalia & Outdoor Sports
Nivalia & Outdoor Sports

Des de 04/11/2011 Fins 06/11/2011
Lloc: Fira de Barcelona - Montjuic
Website: http://www.nivalia.com

Nivalia & Outdoor Sports torna a la Fira de Barcelona per la 21ª edició que tindrà lloc entre el 4 i el 6 de novembre 2011 d’11 a 20 hores a Montjuïch – pavelló 1 – i a la plaça Universitat; és d’assistència quasi bé obligatoria per aquells que disfruten tant amb els esports d’hivern com els que gaudiu amb activitats a la muntanya.

El show és per descobrir i ajuntar una ample quantitat d’idees per poder gaudir de la muntanya durant tot l’any, ja sigui a l’hivern sobre la neu com activitats a l’aire lliure tot l’any.

Nivalia marca l’inici de la temporada d’esquí 2011/2012 a Catalunya i a Espanya en general. Ja que s’acosta la temporada d’esports d’hivern, podreu trobar-hi les millors destinacions, els principals resorts d’esquí i les últimes novetats en productes de les millors marques hi seran representades.

Els esports d’aventura i de muntanya són el focus principal de la fira d’aquest any. El programa d’activitats de Nivalia & Outdoor Sports acollirà demostracions d’activitats a l’aire lliure com ara escalada de rocòdrom per practicar i circiut de camí nòrdic.

Trobi el seu apartament a Barcelona per a Nivalia & Outdoor Sports

Li oferim una selecció d’apartaments de lloguer per a l’event Nivalia & Outdoor Sports. Tots els nostres apartaments a Barcelona estan completament equipats i amoblats i es troben a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona