català español english français
contacta | +34 93 539 79 92 | +34 692 14 20 00 | skype skype us
RESERVA EL TEU APARTAMENT
Arribada:
Sortida:
Adults:
Nens:
 

Bizbarcelona - lloguer d'apartaments a Barcelona

Bizbarcelona allotjament - apartaments, pisos i estudis a Barcelona

Bizbarcelona
Bizbarcelona

Des de 13/06/2012 Fins 14/06/2012
Lloc: Fira de Barcelona - Montjuic
Website: http://www.bizbarcelona.com/

Bizbarcelona és una event dirigit a emprenedors i dona suport a noves iniciatives empresarials; serà els dies 13 i 14 de juny 2012 al Centre d’Exhibicions de la Fira de Montjuïch de Barcelona.
Com sempre la idea serà focalitzar la creació, creixement i internacionalització d’idees, negocis i empreses.

En total hi haurà 9 àrees temàtiques oferint sol.lucions a empresaris i emprenedors, i els temes seran: FINANCIACIó, ESTRATÈGIA I MANAGEMENT EMPRESARIAL, VENDES, OPTIMITZACIÓ DE RECURSOS, EINES DE MàRQUETING I PUBLICITAT, FRANQUÍCIES i HABILITATS DE MANAGEMENT.

A més de les 9 àrees temàtiques hi haurà 3 grans parts de la Fira:

CONSELL: Seran ofertes sessions de consultes per professionals amb col.laboració amb diferents empreses i emprenedors per tal de donar consell i guia basades en la seva experiència al sector relevant.

XARXA DE TREBALL EN EQUIP: Una sèrie de sessions de treball en equip per fer nous contactes i descobrir noves oportunitats empresarials.

MERCAT FINANCER: Els 25 inversors top-level estaran a disposició per evaluar i explorar la possibilitat d’inversió a empreses amb nous projectes empresarials, pel mòdic preu de 150€.

Trobi el seu apartament a Barcelona per a Bizbarcelona

Li oferim una selecció d’apartaments de lloguer per a l’event Bizbarcelona. Tots els nostres apartaments a Barcelona estan completament equipats i amoblats i es troben a les millors zones de la ciutat.

Veure els nostres apartaments a Barcelona